2010-11-30

Žaislų krepšys

Vaikiški bateliai

Kepiurė iš marškinėlių

Rišame šventinius kaspinus

1. Klasikinis kaspinas
Toks kaspinas bus madingas visada. Svarbu, kad ta juostelės dalis, kuri bus kaspino vidurys, berišant nesusipainiotų

2. Griežto stiliaus kaspinas
Kaip rišti?
Sulekiame kaspino juostą taip, kaip parodyta paveikslėlyje. Jos galus suklijuojame klijais arba lipnia juosta. Tada paimame nedidelį gabalėlį kaspino (gali būti kitos spalvos), kad juo paslėptume suklijuotą vietą. Jo galus suklijuojame kaspino gale.
3. Keliaaukštis kaspinas 
Kad sukurtumėte tokį kaspiną, turite pasiimti tris skirtingo pločio ir spalvos juosteles. Kaspino apačioje turi būti pati plačiausia juosta, o viršuje – pati siauriausia. Kitos juostelės pagalba suriškite kaspiną, kaip parodyta paveikslėlyje. Tik nepamirškite palikti ilgesnių galų, kad jais galėtumėte aprišti dovaną.
Kaip rišti?
4. Dvispalvis kaspinas
Kaip rišti?
Surišti šį kaspiną labai paprasta. Reikia turėti siaurą ir plačią juostas skirtingų spalvų. Ir pradžių formuojame tam tikrą kilpą iš plačiosios juostos ir juos galus suklijuojame klijais. Viską tą patį atliekame ir su siaurąja juostą, kuria dedame ant plačiosios. Galiukus suklijuojame kaspino gale. Į pagalbą pasitelkusios trečiąją juostą suformuojame kaspino viduriuką. Nepamirškite palikti ilgesnių galų, kad šią puošmeną galėtumėte pritvirtinti prie dovanos.
5. „Dior“ kaspinas
Kaip rišti?
Teigiama, kad tai šiek tiek pasunkintas griežtojo kaspino rišimo variantas. Nors mums atrodo, kad nieko čia sunkaus. Paveikslėliuose galite aiškiai matyti, kaip tokį kaspinėlį pasidaryti.
6. Pilnaviduris kaspinas
Kaip rišti?
Nebus nieko sudėtingo, jeigu darysite tai, kas pavaizduota paveikslėliuose. Neverta iš karto numoti ranka, jog sudėtinga. Tik pabandykite ir Jums tikrai pavyks.
 

Šaltinis